top of page

Like Art FAQ's

Welkom bij de Like Art veelgestelde vragen, dank je voor je support voor dit initiatief! 

 • WAT IS EEN ART TAKE AWAY?
  Een Art Take Away vindt plaats als Like Art op locatie is en live aan de slag gaat voor de bezoekers. Volg ons op Facebook of Instgram (@likeartnow) om op de hoogte te blijven van een volgend evenement.
 • Wat is Like Art?
  LikeArt is een kunstenaars collectief bestaande uit 4 kunstenaars uit het Noorden van Nederland. Wij hebben een uniek product ontwikkeld binnen de creatieve sector, een gepersonaliseerd kunstwerk. Aan de hand van een aantal vragen die een profiel schetsen over jou, maakt één van ons een origineel kunstwerk met jou als muse en inspiratie. Je mag zelf de kunstenaar kiezen en alle gegevens worden bekeken met jouw privacy in gedachten. Alleen de kunstenaars kunnen jouw info zien. We vragen per persoon of we een foto mogen plaatsen van het kunstwerk op onze social media en website, dat gebeurt uiteraard zonder gegevens te noemen.
 • Voor wie is Like Art?
  LikeArt is voor iedere kunstliefhebber en voor ieder die de creatieve sector wil ondersteunen.
 • Hoe bestel ik een kunstwerk?
  Ga naar de homepage van onze website, in het menu bovenaan staat ¨kunst voor jou¨ als je daar op klikt kom je bij de eerste stap van het bestelproces. Hier kies je de kunstenaar die jouw kunstwerk gaat maken. Klik op de knop die zegt ¨kies deze kunstenaar¨, dit brengt je bij stap 2. Vul in de vragenlijst op deze pagina en klik op ¨bestel je kunstwerk¨ onderaan de vragenlijst. Dit brengt je naar de plek waar je je adres en betalingsgegevens in kan voeren. Volg de instructies en bestel je kunstwerk.
 • Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
  Bij ons kan je betalen met iDeal of creditcard.
 • Naar welke gebieden of landen verzenden jullie?
  We verzenden in heel Nederland en in Europa is het ook mogelijk, neem hierbij in acht dat de levertijd langer kan worden.
 • Verkopen jullie bestaande kunstwerken?
  Nee, op dit moment niet verkopen wij geen bestaande kunstwerken. Je kan naar de persoonlijke websites van de kunstenaars gaan waar wel kunstwerken verkocht worden. De link daarnaartoe staat op ¨De kunstenaars¨ pagina in het menu onder de knop ¨portfolio.¨
 • Hoe lang duurt het voor mijn kunstwerk klaar is?
  We vragen om 10 dagen van het bestelmoment tot het bij je in de brievenbus ligt. Dit kan veranderen wanneer je buiten Nederland besteld en als de kunstenaar buiten Nederland woont. We nemen geen verantwoordelijkheid als het een aantal dagen langer duurt voor wat voor reden dan ook. Als het langer duurt dan 3 weken neem dan contact met ons op.
 • Hoe wordt mijn kunstwerk verzonden?
  Alle kunstwerken zijn 2D en passen in een A4 envelop, hierdoor kunnen we covid-proof te werk gaan en beland het gauw in je brievenbus.
 • Kan ik een bestelling annuleren voor verzending?
  Nee, het kunstwerk wordt op maat gemaakt en kan niet herzien of geretourneerd worden.
 • Kan ik mijn pakket volgen?
  De kunstenaar die je hebt gekozen heeft een track and trace code en wanneer het pakket op zich laat wachten kan je contact opnemen met ons.
 • Moet ik thuis zijn als het pakket aankomt?
  Nee, je hoeft niet thuis te zijn als het kunstwerk aankomt, omdat het een 2D kunstwerk is in een A4 formaat envelop die in je brievenbus past.
 • Komt het kunstwerk met de mogelijkheid om het op te hangen?
  Nee, het kunstwerk komt in een grote envelop zonder mogelijkheid om het op te hangen.
 • Wordt het kunstwerk gesigneerd door de kunstenaar?
  Ja, het werk komt met handtekening van de kunstenaar die het gemaakt heeft.
 • Hoe beïnvloed Covid-19 de verzending van het pakket?
  Het is mogelijk dat er een paar dagen wachttijd bij komen als de bedrijven die onze pakketten verzenden een langere wachttijd hebben door Covid-19.
 • Ik heb nog steeds een vraag, kan ik jullie bellen?"
  Neem contact met ons op via een van deze kanalen. Email: info@likeart.nl Instagram: @likeartnow Facebook: Likeart Telefoon: +31 641532647
bottom of page