top of page

Kies je Kunstenaar

Elke kunstenaar heeft een unieke stijl. Bekijk de portfolios van de kunstenaars om een idee te krijgen over welke stijl het beste bij jou past. Wil je iemand een kunstwerk geven? Houd dan de smaak van de ander in gedachten. Of bestel twee kunstwerken, een voor jou en een voor een ander. Alles kan zolang jij maar tevreden bent!

De prijs voor een gepersonaliseerd kunstwerk is €79,99 inclusief verzending en BTW.

artistslikeart-02.jpg

Josefien Alkema

Huizinge, Nederland

Josefien Alkema maakt tekeningen, met potlood en krijt, gecombineerd met gemengde techniek van bijv. collage en verf. Subtiel en dromerig, stevig en losjes, elke sfeer vraagt om een eigen materiaal en aanpak.

artistslikeart-01.jpg

Mary Velthoen

Middelstum, Nederland

Mary Velthoen werkt in een expressionistische stijl, ze gebruikt teken-en schilder technieken door elkaar. Met veel dynamiek en kleur, verwerkt zij menselijke emoties en verhalen in een beeld.

stockists
artistslikeart-04.jpg
artistslikeart-03.jpg

Isa Jansen

Alicante, Spanje

Isa Jansen maakt speels werk, spontaan en associatief gaat zij de uitdaging te lijf. Durf en humor, popart, digitale beelden en assemblages, alles kan.

Marijke de Jong

Groningen, Nederland

Marijke de Jong is een pro in het maken van boeiende composities in de collagetechniek. Van allerlei verzamelde papiersoorten, deels zelf beschilderd en aangevuld met stempelletters uit een unieke vintage box maakt ze sfeerbeelden bij jouw verhaal.

portret_edited.jpg

Griet Schotanus

Groningen, Nederland

Griet Schotanus maakt voor Likeart werken in acrylverf en sjabloontechniek. Met gebruik van veel kleur maakt ze van jouw persoonlijk verhaal een fantasierijk schilderijtje. 

bottom of page